Projecten - nieuwbouw

Nieuwbouw en utiliteitsbouw 

Bij de keuze voor nieuwbouw speelt goed onderzoek en een goede voorbereiding een belangrijke rol. Hierbij kunt u denken aan:  

  • Het aanvragen van verschillende vergunningen 
  • Het meerwerk en minderwerk tijdens de bouw 
  • En meer 

Bij Saboo Bouw- en Montagebedrijf houden wij ons bezig met o.a. het realiseren van een aanbouw, fundering, schuren, monteren van keukens en badkamers. Bij ons kunt u rekenen op echte vakmensen. Zo hebben onze specialisten oog voor de constructie voor uw project.  

Utiliteitsbouw 

Bij utiliteitsbouw is het duidelijk in kaart brengen van de faciliteiten leidend. Een kantoor vraagt immers om andere faciliteiten, dan een winkel of een ziekenhuis. Voor alle panden zonder woonbestemming bieden wij de juiste oplossing. We gaan graag met u in gesprek om alle details met u door te nemen. Hierbij is er volop ruimte om uw vragen aan ons te stellen. Na de oplevering blijven we graag met u in contact. Is er na verloop van tijd onderhoud of een renovatie nodig, dan voeren wij dit natuurlijk ook graag voor u uit. Kies voor een vast aanspreekpunt voor al uw bouw- en montagewerkzaamheden en sluit u aan bij onze tevreden klantenkring. 

Bent u bezig met een nieuwbouwproject? 

De kogel is door de kerk, u heeft besloten te verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Nu volgt een spannende tijd. Wanneer u een huis laat bouwen moet er ook rekening gehouden worden met het realiseren van bijvoorbeeld een schuur of een aanbouw. Of misschien is het de keuken en badkamer die nog gerealiseerd en gemonteerd moet worden? Dit neemt Saboo Bouw- en montagebedrijf graag voor u uit handen. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van het gehele verloop en de werkzaamheden.   

Kom met ons in contact voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.  Wij leveren maatwerk zoals u het graag ziet. 

Saboo Bouw- en Montagebedrijf logo
Saboo Bouw- en Montagebedrijf
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze projecten

Verbouwingen Onderhoud Keukens Plafonds Badkamers Renovaties Nieuwbouw Constructies

Copyright © 2024 Saboo Bouw- en Montagebedrijf | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM